Estetyka i wpływ fotografii kulinarnej na spożycie żywności.
Opis bibliograficzny
Estetyka i wpływ fotografii kulinarnej na spożycie żywności. [AUT.] PIOTR STANEK, MICHAŁ RAPACEWICZ, KACPER POFELSKI, JAKUB ISKRA, AGNIESZKA WOŹNIAK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 66-71, bibliogr, 978-83-7259-447-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej, s. 66-71
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
691c28d7fdbe832c8e34d1a6
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-447-1
BPP ID: (59, 51557) wydawnictwo zwarte #51557
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 18 listopada 2025 09:05 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 18 listopada 2025 12:40 |