A monograph on biologically active compounds in food.
Opis bibliograficzny
A monograph on biologically active compounds in food. [RED.] MAŁGORZATA ZAKŁOS-SZYDA, GRAŻYNA GRZELAK-BŁASZCZYK. Łódź 2025, Politechnika Łódzka, 120 s, 978-83-67934-86-2. DOI: 10.34658/9788367934862
Szczegóły publikacji
Źródło:
120 s.
Wydawca:
Politechnika Łódzka
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repozytorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
6926a45cfdbe83777da10eee
DOI
10.34658/9788367934862
Strona WWW
https://repozytorium.p.lodz.pl/server/a…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67934-86-2
BPP ID: (59, 51576) wydawnictwo zwarte #51576
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekordy powiązane (1): | |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 26 listopada 2025 07:54 |
| Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2025 07:55 |