Wpływ temperatury sublimacyjnego suszenia czosnku na kinematykę procesu i cechy jakościowe suszu.
Opis bibliograficzny
Wpływ temperatury sublimacyjnego suszenia czosnku na kinematykę procesu i cechy jakościowe suszu. [AUT.] HELENA LISOWA, TADEUSZ LIS, MAREK DEPTA. W: Aktualne problemy inżynierii rolniczej. X Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Międzyzdroje, 1998, 17-19 czerwca. Szczecin, Akademia Rolnicza, 1998. - S. 132-134, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualne problemy inżynierii rolniczej. X Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Międzyzdroje, 1998, 17-19 czerwca,
Wydawca:
Akademia Rolnicza, 1998. - S. 132-134, bibliogr., sum.
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:45 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 5314) wydawnictwo zwarte #5314
PBN ID (hist.): 5314
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.