Wpływ obróbki ultradźwiękami o niskiej częstotliwości na strukturę i cechy jakościowe mięsa.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki ultradźwiękami o niskiej częstotliwości na strukturę i cechy jakościowe mięsa. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI., Rozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie z. 221. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 1999. - 130 s., il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 1999. - 130 s., il., bibliogr.
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 5823) wydawnictwo zwarte #5823
PBN ID (hist.): 5823
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.