Wpływ uprawy pod folią i nawożenia azotem na wybrane cechy jakości bulw ziemniaka do przetwórstwa spożywczego.
Opis bibliograficzny
Wpływ uprawy pod folią i nawożenia azotem na wybrane cechy jakości bulw ziemniaka do przetwórstwa spożywczego. [AUT.] BARBARA SAWICKA. W: Ziemniak jadalny i dla przetwórstwa spożywczego - czynniki agrotechniczne i przechowalnicze warunkujące jakość. Konferencja Naukowa. Radzików, 1999, 23-25 lutego s. 138-141, il. [b.m.], IHAR Oddział Jadwisin, 1999, 83-87109-37-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ziemniak jadalny i dla przetwórstwa spożywczego - czynniki agrotechniczne i przechowalnicze warunkujące jakość. Konferencja Naukowa. Radzików, 1999, 23-25 lutego, s. 138-141
Wydawca:
IHAR Oddział Jadwisin, 1999
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:48 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87109-37-1
BPP ID: (59, 5994) wydawnictwo zwarte #5994
PBN ID (hist.): 5994
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.