Factors modifying the content and quality of proteins in Helianthus tuberosustubers.
Opis bibliograficzny
Factors modifying the content and quality of proteins in Helianthus tuberosustubers. [AUT.] MARIA MIKOS-BIELAK, BARBARA SAWICKA, RENATA CZECZKO. W: Predictive modelling in foods. 3rd International Conference. Leuven, Belgium, 2000, 12-15 September Belgium, [b.w.]; [2000], S. 188-193, il., bibliogr, 90-804818-3-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Predictive modelling in foods. 3rd International Conference. Leuven, Belgium, 2000, 12-15 September, S. 188-193
Wydawca:
[b.w.]; [2000]
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:48 |
Identyfikatory
ISBN: 90-804818-3-1
BPP ID: (59, 6027) wydawnictwo zwarte #6027
PBN ID (hist.): 6027
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.