Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Factors modifying the content and quality of proteins in Helianthus tuberosustubers.

Opis bibliograficzny

Factors modifying the content and quality of proteins in Helianthus tuberosustubers. [AUT.] MARIA MIKOS-BIELAK, BARBARA SAWICKA, RENATA CZECZKO. W: Predictive modelling in foods. 3rd International Conference. Leuven, Belgium, 2000, 12-15 September Belgium, [b.w.]; [2000], S. 188-193, il., bibliogr, 90-804818-3-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Predictive modelling in foods. 3rd International Conference. Leuven, Belgium, 2000, 12-15 September, S. 188-193
Wydawca:
[b.w.]; [2000]
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:48

Identyfikatory

ISBN: 90-804818-3-1
BPP ID: (59, 6027) wydawnictwo zwarte #6027
PBN ID (hist.): 6027

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się