Wpływ obniżonej zawartości białka i lizyny w mieszankach dla tuczników na wzrost zwierząt, jakość tuszy i skład kwasów tłuszczowych w słoninie.
Opis bibliograficzny
Wpływ obniżonej zawartości białka i lizyny w mieszankach dla tuczników na wzrost zwierząt, jakość tuszy i skład kwasów tłuszczowych w słoninie. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, JAN MATRAS, WACŁAW KRASUCKI, ROBERT KRUSIŃSKI, AGATA RABOS, J. DZIDUCH. W: Dodatki paszowe w żywieniu zwierząt. 26 Sesja Naukowa Komisji Żywienia Zwierząt KNZ PAN. Olsztyn, 1996.10.15-16 S. 173-175, il., bibligr. [Olsztyn], Wydaw. ART, 1996, 83-86497-66-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Dodatki paszowe w żywieniu zwierząt. 26 Sesja Naukowa Komisji Żywienia Zwierząt KNZ PAN. Olsztyn, 1996.10.15-16, S. 173-175, il., bibligr.
Wydawca:
Wydaw. ART, 1996
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:30 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86497-66-1
BPP ID: (59, 605) wydawnictwo zwarte #605
PBN ID (hist.): 605
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.