Modification of chemical composition of raspberry, strawberry and black-currant fruits due to Atonik.
Opis bibliograficzny
Modification of chemical composition of raspberry, strawberry and black-currant fruits due to Atonik. [AUT.] MARIA MIKOS-BIELAK, RENATA CZECZKO. W: Food quality modelling / ed. Bart M. Nicolai, Josse De Baerdemaeker S. 199-201, il., bibliogr. Luxemburg, European Communities Proceedings of the COST 915 - Copernicus CIPA-CT94-0120 workshop 4 to 6 June 1997, Leuven, Belgium, 1998, 92-828-3309-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food quality modelling / ed. Bart M. Nicolai, Josse De Baerdemaeker, S. 199-201
Wydawca:
European Communities Proceedings of the COST 915 - Copernicus CIPA-CT94-0120 workshop 4 to 6 June 1997, Leuven, Belgium, 1998
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:48 |
Identyfikatory
ISBN: 92-828-3309-7
BPP ID: (59, 6072) wydawnictwo zwarte #6072
PBN ID (hist.): 6072
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.