Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of water content changes on freezing range of apples.

Opis bibliograficzny

Influence of water content changes on freezing range of apples. [AUT.] JERZY WÓJCIK, FRANCISZEK KLUZA. W: Properties of Water in Foods. Proceedings of the Seventh Seminar. Warsaw, 1996, May S. 19-23, il., bibliogr., sum. Warsaw, Agricultural University, 1996, 83-00-02969-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Properties of Water in Foods. Proceedings of the Seventh Seminar. Warsaw, 1996, May, S. 19-23, il., bibliogr., sum.
Wydawca:
Agricultural University, 1996
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:04

Identyfikatory

ISBN: 83-00-02969-9
BPP ID: (59, 6109) wydawnictwo zwarte #6109
PBN ID (hist.): 6109

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się