Zmiany zawartości i jakości białka w bulwach ziemniaka w warunkach stosowania regulatorów wzrostu.
Opis bibliograficzny
Zmiany zawartości i jakości białka w bulwach ziemniaka w warunkach stosowania regulatorów wzrostu. [AUT.] BARBARA RUDZIŃSKA, MARIA MIKOS-BIELAK. W: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie. Konferencja Naukowa. Polanica Zdrój, 2000, 8-11 maja. [b.m.], ELMA, [2000]. - S. 130-131, 83-91394-0-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie. Konferencja Naukowa. Polanica Zdrój, 2000, 8-11 maja,
Wydawca:
ELMA, [2000]. - S. 130-131
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:48 |
Identyfikatory
ISBN: 83-91394-0-9
BPP ID: (59, 6169) wydawnictwo zwarte #6169
PBN ID (hist.): 6169
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.