Żywność zwierzęcego pochodzenia, jej wartość zdrowotna i spożywcza.
Opis bibliograficzny
Żywność zwierzęcego pochodzenia, jej wartość zdrowotna i spożywcza. [AUT.] EDMUND K. PROST. W: Genetyczne i środowiskowe uwarunkowania wartości rzeźnej i jakości mięsa zwierząt : konferencja. Lublin, 1996.06.13-14. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 1996. - S. 39-53, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Genetyczne i środowiskowe uwarunkowania wartości rzeźnej i jakości mięsa zwierząt : konferencja. Lublin, 1996.06.13-14,
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 1996. - S. 39-53, il., bibliogr., sum.
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:30 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 703) wydawnictwo zwarte #703
PBN ID (hist.): 703
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.