The effect of microbial phytase and citric acid addition into the sows` feed on content of some blood components.
Opis bibliograficzny
The effect of microbial phytase and citric acid addition into the sows` feed on content of some blood components. [AUT.] ANNA CZECH, JERZY TRUCHLIŃSKI, IWONA SEMBRATOWICZ, STANISŁAW PECKA, ROBERT KRUSIŃSKI. W: Phytase in animal nutrition : proceedings of the International Symposium on phytase in animal nutrition. Lublin, 2000, 8-9 June S. 61-68, il., bibliogr., streszcz. Lublin, Agricultural University, 2000, 83-7259-021-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Phytase in animal nutrition : proceedings of the International Symposium on phytase in animal nutrition. Lublin, 2000, 8-9 June, S. 61-68, il., bibliogr., streszcz.
Wydawca:
Agricultural University, 2000
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:04 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7259-021-4
BPP ID: (59, 7139) wydawnictwo zwarte #7139
PBN ID (hist.): 7139
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.