Wpływ ekstruzji i dodatku enzymów paszowych na właściwości fizykochemiczne jęczmienia.
Opis bibliograficzny
Wpływ ekstruzji i dodatku enzymów paszowych na właściwości fizykochemiczne jęczmienia. [AUT.] MARCIN STADNIK, TERESA JAŚKIEWICZ. W: Postęp w mechanizacji przetwórstwa żywności. IX Szkoła Letnia. Krasnobród, 2000, 25-29 września. Lublin, [b.w.], 2000. - S. 87-88, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postęp w mechanizacji przetwórstwa żywności. IX Szkoła Letnia. Krasnobród, 2000, 25-29 września,
Wydawca:
[b.w.], 2000. - S. 87-88, bibliogr.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:52 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 7308) wydawnictwo zwarte #7308
PBN ID (hist.): 7308
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.