Wpływ dodatku fitazy i kwasu mrówkowego do mieszanek dla loch na strawność składników pokarmowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku fitazy i kwasu mrówkowego do mieszanek dla loch na strawność składników pokarmowych. [AUT.] WACŁAW KRASUCKI, EUGENIUSZ R. GRELA. W: Współczesne zasady żywienia świń (2). Konferencja Naukowa. Jabłonna, 1997, 3-4 czerwca S. 167-170, il., bibliogr., streszcz. [b.m.], IFiZŻ, 1997, 83-86902-37-X.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Współczesne zasady żywienia świń (2). Konferencja Naukowa. Jabłonna, 1997, 3-4 czerwca, S. 167-170, il., bibliogr., streszcz.
Wydawca:
IFiZŻ, 1997
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:53 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86902-37-X
BPP ID: (59, 7395) wydawnictwo zwarte #7395
PBN ID (hist.): 7395
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.