Metody oceny składu chemicznego włókna pokarmowego w produktach żywnościowych.
Opis bibliograficzny
Metody oceny składu chemicznego włókna pokarmowego w produktach żywnościowych. [AUT.] ANTONI LIPIEC, EUGENIUSZ R. GRELA. W: Profilaktyka chorób cywilizacyjnych "Żywność - Żywienie - Lek". Poznań, 1996, 9-10 września S. 63-64. [Poznań], Kontekst, 1996, 83-903869-1-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Profilaktyka chorób cywilizacyjnych "Żywność - Żywienie - Lek". Poznań, 1996, 9-10 września, S. 63-64
Wydawca:
Kontekst, 1996
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:53 |
Identyfikatory
ISBN: 83-903869-1-7
BPP ID: (59, 7400) wydawnictwo zwarte #7400
PBN ID (hist.): 7400
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.