Innowacyjność procesu technologicznego jako sposób na uzyskanie wysokiej jakości produktów przemysłu spożywczego przeznaczonych na eksport.
Opis bibliograficzny
Innowacyjność procesu technologicznego jako sposób na uzyskanie wysokiej jakości produktów przemysłu spożywczego przeznaczonych na eksport. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA. W: Możliwości poprawy konkurencyjności agrobiznesu / pod red. nauk. Mieczysława Adamowicza i Dionizego Niezgody S. 162-170, bibliogr., streszcz., sum.Zbiór referatów IV Międzynarodowej Konferencji Naukowej zorganizowanej we wrześniu 2000 r. w Lublinie. Lublin, Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2000, 83-7259-054-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Możliwości poprawy konkurencyjności agrobiznesu / pod red. nauk. Mieczysława Adamowicza i Dionizego Niezgody, S. 162-170
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2000
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 listopada 2022 12:12 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7259-054-0
BPP ID: (59, 7453) wydawnictwo zwarte #7453
PBN ID (hist.): 7453
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.