Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Możliwości wzrostu konkurencyjności wybranych produktów roślinnych.

Opis bibliograficzny

Możliwości wzrostu konkurencyjności wybranych produktów roślinnych. [AUT.] MARIANNA KUCZYŃSKA. W: Możliwości poprawy konkurencyjności agrobiznesu / pod red. nauk. Mieczysława Adamowicza i Dionizego Niezgody Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2000, S. 191-199, il., bibliogr., streszcz., sum.Zbiór referatów IV Międzynarodowej Konferencji Naukowej zorganizowanej we wrześniu 2000 r. w Lublinie, 83-7259-054-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Możliwości poprawy konkurencyjności agrobiznesu / pod red. nauk. Mieczysława Adamowicza i Dionizego Niezgody, S. 191-199
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2000
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:53

Identyfikatory

ISBN: 83-7259-054-0
BPP ID: (59, 7455) wydawnictwo zwarte #7455
PBN ID (hist.): 7455

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się