Wpływ preparatów enzymatycznych na przemiany i ogólną zawartość antocyjanów w soku z czarnej porzeczki.
Opis bibliograficzny
Wpływ preparatów enzymatycznych na przemiany i ogólną zawartość antocyjanów w soku z czarnej porzeczki. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Kongres 2000 Polskiej Gospodarki Żywnościowej i Nauki o Żywieniu Człowieka, Warszawa 26-28.04.2000 : sesje naukowe, materiały, streszczenia referatów, doniesień i posterów / [red. Anna Gronowska-Senger, Mariola Araucz] S. 189. Warszawa, Polska Inicjatywa Konsumpcyjna, 2000, 83-913610-2-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Kongres 2000 Polskiej Gospodarki Żywnościowej i Nauki o Żywieniu Człowieka, Warszawa 26-28.04.2000 : sesje naukowe, materiały, streszczenia referatów, doniesień i posterów / [red. Anna Gronowska-Senger, Mariola Araucz], S. 189
Wydawca:
Polska Inicjatywa Konsumpcyjna, 2000
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:53 |
Identyfikatory
ISBN: 83-913610-2-0
BPP ID: (59, 7578) wydawnictwo zwarte #7578
PBN ID (hist.): 7578
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.