Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Badania nad kompleksem enzymów amylolitycznych produkowanych przez Lactococcus lactis szczep IBB 500.

Opis bibliograficzny

Badania nad kompleksem enzymów amylolitycznych produkowanych przez Lactococcus lactis szczep IBB 500. [AUT.] ADAM WAŚKO, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. XXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii Chemii Żywności. Poznań, 2000, 1-15 września s. 257. [Poznań] 2000, Drukarnia PRODRUK, 83-86707-6-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. XXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii Chemii Żywności. Poznań, 2000, 1-15 września, s. 257
Wydawca:
Drukarnia PRODRUK
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:21 maja 2018 08:31

Identyfikatory

ISBN: 83-86707-6-8
BPP ID: (59, 7626) wydawnictwo zwarte #7626
PBN ID (hist.): 7626

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się