Badania nad kompleksem enzymów amylolitycznych produkowanych przez Lactococcus lactis szczep IBB 500.
Opis bibliograficzny
Badania nad kompleksem enzymów amylolitycznych produkowanych przez Lactococcus lactis szczep IBB 500. [AUT.] ADAM WAŚKO, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. XXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii Chemii Żywności. Poznań, 2000, 1-15 września s. 257. [Poznań] 2000, Drukarnia PRODRUK, 83-86707-6-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. XXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii Chemii Żywności. Poznań, 2000, 1-15 września, s. 257
Wydawca:
Drukarnia PRODRUK
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2018 08:31 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86707-6-8
BPP ID: (59, 7626) wydawnictwo zwarte #7626
PBN ID (hist.): 7626
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.