The effect of OO rapseed cake and citric acid addition in mixture for sows during pregnancy and lactation on the chemical composition of colostrum and milk.
Opis bibliograficzny
The effect of OO rapseed cake and citric acid addition in mixture for sows during pregnancy and lactation on the chemical composition of colostrum and milk. [AUT.] WACŁAW KRASUCKI, EUGENIUSZ R. GRELA, JAN MATRAS, J. P. LAPLACE, C. FEVRIER, A. BARBEAU. W: Digestive physiology in pigs. 7th International Symposium. Saint Malo, France, 1997, 26-28 May [Saint Malo], INRA, 1997, S. 487-490, bibliogr., res, 2-7380-0749-X.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Digestive physiology in pigs. 7th International Symposium. Saint Malo, France, 1997, 26-28 May, S. 487-490
Wydawca:
INRA, 1997
Rok: 1997
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:55 |
Identyfikatory
ISBN: 2-7380-0749-X
BPP ID: (59, 8040) wydawnictwo zwarte #8040
PBN ID (hist.): 8040
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.