Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physical properties of cereal snacks available on polish market.

Opis bibliograficzny

Physical properties of cereal snacks available on polish market. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, B. PALUSZEK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: 4th International Conference on Agro and Food Physics. Istanbul / Turkiye, 2000, 16-20 May. [b.m.], ISFP, 2000. - S. 48, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
4th International Conference on Agro and Food Physics. Istanbul / Turkiye, 2000, 16-20 May,
Wydawca:
ISFP, 2000. - S. 48, il.
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:55

Identyfikatory

BPP ID: (59, 8222) wydawnictwo zwarte #8222
PBN ID (hist.): 8222

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się