Właściwości fizyczne prosa w odniesieniu do jego wartości przetwórczej.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyczne prosa w odniesieniu do jego wartości przetwórczej. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. W: Agrofizyka na początku XXI wieku / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Stanisława Nawrockiego, Stanisława Grundasa Lublin, Fundacja Rozwoju Nauk Agrofizycznych, 2001, S. 179-180, il., bibliogr, Wydawnictwa Naukowe FRNA nr 3, 83-87385-63-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agrofizyka na początku XXI wieku / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Stanisława Nawrockiego, Stanisława Grundasa, S. 179-180, il., bibliogr.
Wydawca:
Fundacja Rozwoju Nauk Agrofizycznych, 2001
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:56 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87385-63-8
BPP ID: (59, 8488) wydawnictwo zwarte #8488
PBN ID (hist.): 8488
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.