Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wartość biologiczna owoców papryki ostrej i słodkiej pod względem zawartości witaminy C i prowitaminy A.

Opis bibliograficzny

Wartość biologiczna owoców papryki ostrej i słodkiej pod względem zawartości witaminy C i prowitaminy A. [AUT.] IRENA PERUCKA, MAŁGORZATA MATERSKA, DOROTA WIELGAN. W: Sympozjum Żywność - Lek - Zdrowie. Łódź, 2000, 21-22 września. [Łódź], Zakład Bromatologii Akademii Medycznej w Łodzi,2001. - S. 52.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Sympozjum Żywność - Lek - Zdrowie. Łódź, 2000, 21-22 września,
Wydawca:
Zakład Bromatologii Akademii Medycznej w Łodzi,2001. - S. 52
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:57

Identyfikatory

BPP ID: (59, 8643) wydawnictwo zwarte #8643
PBN ID (hist.): 8643

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się