Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Slaughter value and quality of meat in Polish Black-and-White Cattle kept in mass management.

Opis bibliograficzny

Slaughter value and quality of meat in Polish Black-and-White Cattle kept in mass management. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, DANUTA BORKOWSKA. W: Book of Abstracts of the 46th Annual Meeting of the European Association for Animal Production. EAAP-46th Annual Meeting. Praga, 1995.09.4-7 S. 30, ISSN 1382-6077. [Praga], Wageningen Pres, 1995, 90-74134-24-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Book of Abstracts of the 46th Annual Meeting of the European Association for Animal Production. EAAP-46th Annual Meeting. Praga, 1995.09.4-7, S. 30
Wydawca:
Wageningen Pres, 1995
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:31

Identyfikatory

ISBN: 90-74134-24-6
BPP ID: (59, 918) wydawnictwo zwarte #918
PBN ID (hist.): 918

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się