Zastosowanie chitozanu do przedłużenia czasu przechowywania nisko przetworzonych jabłek.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie chitozanu do przedłużenia czasu przechowywania nisko przetworzonych jabłek. [AUT.] BARBARA MANIAK, WIESŁAW WÓJCIK, BOHDAN DOBRZAŃSKI JR, RAFAŁ RYBCZYŃSKI. W: Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy. XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Lublin, 2002, 10-11 września S. 96. Lublin, [b.w.], 2002, 83-917658-0-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy. XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Lublin, 2002, 10-11 września, S. 96
Wydawca:
[b.w.], 2002
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:00 |
Identyfikatory
ISBN: 83-917658-0-6
BPP ID: (59, 9528) wydawnictwo zwarte #9528
PBN ID (hist.): 9528
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.