Właściwości fizyczne i chemiczne mięsa prosiąt typu "brojler-grill" uzyskanych z krzyżowania świń syjamskich z rasami krajowymi-Wielką Białą Polską i Puławską. >&rft.epage=>&rft.isbn=83-917658-0-6&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyczne i chemiczne mięsa prosiąt typu "brojler-grill" uzyskanych z krzyżowania świń syjamskich z rasami krajowymi-Wielką Białą Polską i Puławską. [AUT.] EUGENIUSZ WIELBO, ALEKSANDER WALKIEWICZ, STANISŁAW MATYKA, MAREK BABICZ. W: Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy. XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Lublin, 2002, 10-11 września S. 218. Lublin, [b.w.], 2002, 83-917658-0-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy. XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Lublin, 2002, 10-11 września, S. 218
Wydawca:
[b.w.], 2002
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:00 |
Identyfikatory
ISBN: 83-917658-0-6
BPP ID: (59, 9567) wydawnictwo zwarte #9567
PBN ID (hist.): 9567
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.