Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wytwarzanie kwasu mlekowego z surowców skrobiowych przez amylolityczny szczep Lactococcus lactis.

Opis bibliograficzny

Wytwarzanie kwasu mlekowego z surowców skrobiowych przez amylolityczny szczep Lactococcus lactis. [AUT.] ADAM WAŚKO, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, AGNIESZKA BŁOŃSKA. W: Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy. XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Lublin, 2002, 10-11 września s. 290. Lublin 2002, Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Lublinie, 83-917658-0-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy. XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Lublin, 2002, 10-11 września, s. 290
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Lublinie
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:23 maja 2018 11:23

Identyfikatory

ISBN: 83-917658-0-6
BPP ID: (59, 9576) wydawnictwo zwarte #9576
PBN ID (hist.): 9576

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się