Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Exstrusion-cooking technique in feed premixes stabilization.

Opis bibliograficzny

Exstrusion-cooking technique in feed premixes stabilization. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, STANISŁAW MATYKA. W: Zbirnik naukowych prac nacjonalnogo uniwersitetu "Mechanizacija silskogospodarskogo wirobnictwa". T. 11 Kijew, Widawnictwo NAU, 2002. - S. 186-189, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zbirnik naukowych prac nacjonalnogo uniwersitetu "Mechanizacija silskogospodarskogo wirobnictwa". T. 11,
Wydawca:
Widawnictwo NAU, 2002. - S. 186-189, il., bibliogr.
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:00

Identyfikatory

BPP ID: (59, 9584) wydawnictwo zwarte #9584
PBN ID (hist.): 9584

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się