Exstrusion-cooking technique in feed premixes stabilization.
Opis bibliograficzny
Exstrusion-cooking technique in feed premixes stabilization. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, STANISŁAW MATYKA. W: Zbirnik naukowych prac nacjonalnogo uniwersitetu "Mechanizacija silskogospodarskogo wirobnictwa". T. 11 Kijew, Widawnictwo NAU, 2002. - S. 186-189, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zbirnik naukowych prac nacjonalnogo uniwersitetu "Mechanizacija silskogospodarskogo wirobnictwa". T. 11,
Wydawca:
Widawnictwo NAU, 2002. - S. 186-189, il., bibliogr.
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:00 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 9584) wydawnictwo zwarte #9584
PBN ID (hist.): 9584
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.