Yeasts in pentoses` bioconversion.
Opis bibliograficzny
Yeasts in pentoses` bioconversion. [AUT.] ZDZISŁAW TARGOŃSKI, MONIKA KORDOWSKA-WIATER. W: Wykorzystanie drożdży w przetwórstwie żywności - tradycja i przyszłość. Streszczenia referatów i komunikatów naukowych.. Konferencja Naukowa z okazji 25-lecia Wydziału Nauk o Żywności. Wrocław, 2002, 6-7 czerwca S. 23-24. [b.m.], Akademia Rolnicza, 2002, 83-913594-4-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wykorzystanie drożdży w przetwórstwie żywności - tradycja i przyszłość. Streszczenia referatów i komunikatów naukowych.. Konferencja Naukowa z okazji 25-lecia Wydziału Nauk o Żywności. Wrocław, 2002, 6-7 czerwca, S. 23-24
Wydawca:
Akademia Rolnicza, 2002
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:00 |
Identyfikatory
ISBN: 83-913594-4-1
BPP ID: (59, 9599) wydawnictwo zwarte #9599
PBN ID (hist.): 9599
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.