Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Yeasts in pentoses` bioconversion.

Opis bibliograficzny

Yeasts in pentoses` bioconversion. [AUT.] ZDZISŁAW TARGOŃSKI, MONIKA KORDOWSKA-WIATER. W: Wykorzystanie drożdży w przetwórstwie żywności - tradycja i przyszłość. Streszczenia referatów i komunikatów naukowych.. Konferencja Naukowa z okazji 25-lecia Wydziału Nauk o Żywności. Wrocław, 2002, 6-7 czerwca S. 23-24. [b.m.], Akademia Rolnicza, 2002, 83-913594-4-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wykorzystanie drożdży w przetwórstwie żywności - tradycja i przyszłość. Streszczenia referatów i komunikatów naukowych.. Konferencja Naukowa z okazji 25-lecia Wydziału Nauk o Żywności. Wrocław, 2002, 6-7 czerwca, S. 23-24
Wydawca:
Akademia Rolnicza, 2002
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:00

Identyfikatory

ISBN: 83-913594-4-1
BPP ID: (59, 9599) wydawnictwo zwarte #9599
PBN ID (hist.): 9599

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się