Concentrations of fatty acids, tocopherols and carotenoids in extruded flat pea (Lathyrus sativus L.) as affected by moisturing and extrusion temperature.
Opis bibliograficzny
Concentrations of fatty acids, tocopherols and carotenoids in extruded flat pea (Lathyrus sativus L.) as affected by moisturing and extrusion temperature. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, S.K. JENSEN, KIRSTEN JAKOBSEN. W: Lędźwian siewny - agrotechnika i wykorzystanie w żywieniu zwierząt i ludzi : międzynarodowe sympozjum naukowe, Lublin-Radom, 9-10 czerwca 1997 S. 104-109, il., bibliogr., sum. Radom, [b.w.], 1997, 83-86779-17-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Lędźwian siewny - agrotechnika i wykorzystanie w żywieniu zwierząt i ludzi : międzynarodowe sympozjum naukowe, Lublin-Radom, 9-10 czerwca 1997, S. 104-109, il., bibliogr., sum.
Wydawca:
[b.w.], 1997
Rok: 1997
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:31 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86779-17-9
BPP ID: (59, 961) wydawnictwo zwarte #961
PBN ID (hist.): 961
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.