Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of blanching, freezing and thawing on some quality factors of sweet pepper (Capsicum Annuum L.).

Opis bibliograficzny

Effect of blanching, freezing and thawing on some quality factors of sweet pepper (Capsicum Annuum L.). [AUT.] SABINA WOLAK, FRANCISZEK KLUZA. W: Effects of processing on the nutritional quality of food. 6th Karlsruhe Nutrition Symposium. Karlsruhe, 2001, 21-23 October. [b.m.], FRCN, 2001. - S. 26.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Effects of processing on the nutritional quality of food. 6th Karlsruhe Nutrition Symposium. Karlsruhe, 2001, 21-23 October,
Wydawca:
FRCN, 2001. - S. 26
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:00

Identyfikatory

BPP ID: (59, 9684) wydawnictwo zwarte #9684
PBN ID (hist.): 9684

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się