Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ chitozanu na cechy fizykochemiczne czerwonych win owocowych w procesie ich stabilizacji.

Opis bibliograficzny

Wpływ chitozanu na cechy fizykochemiczne czerwonych win owocowych w procesie ich stabilizacji. [AUT.] BARBARA MANIAK, WIESŁAW WÓJCIK. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. X Jubileuszowa Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2002. Lublin, 19-21 czerwca 2002 S. 85. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2002, 83-916129-0-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. X Jubileuszowa Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2002. Lublin, 19-21 czerwca 2002, S. 85
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2002
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:01

Identyfikatory

ISBN: 83-916129-0-2
BPP ID: (59, 9856) wydawnictwo zwarte #9856
PBN ID (hist.): 9856

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się