Wpływ chitozanu na cechy fizykochemiczne czerwonych win owocowych w procesie ich stabilizacji.
Opis bibliograficzny
Wpływ chitozanu na cechy fizykochemiczne czerwonych win owocowych w procesie ich stabilizacji. [AUT.] BARBARA MANIAK, WIESŁAW WÓJCIK. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. X Jubileuszowa Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2002. Lublin, 19-21 czerwca 2002 S. 85. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2002, 83-916129-0-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. X Jubileuszowa Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2002. Lublin, 19-21 czerwca 2002, S. 85
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2002
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:01 |
Identyfikatory
ISBN: 83-916129-0-2
BPP ID: (59, 9856) wydawnictwo zwarte #9856
PBN ID (hist.): 9856
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.