The effect of chitosan and runner bean (Phaseolus coccineusL.) cultivation on the formation of microorganisms communities in the soil.
Opis bibliograficzny
The effect of chitosan and runner bean (Phaseolus coccineusL.) cultivation on the formation of microorganisms communities in the soil. [AUT.] DANUTA PIĘTA, ALINA PASTUCHA, HENRYK STRUSZCZYK, WIESŁAW WÓJCIK. W: Progress on chemistry and application of chitin and its derivatives / ed. Henryk Struszczyk. Monograph Vol. VIII Łódź, [b.w.], 2002, S. 133-140, il., bibliogr, 83-89003-36-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Progress on chemistry and application of chitin and its derivatives / ed. Henryk Struszczyk. Monograph Vol. VIII, S. 133-140
Wydawca:
[b.w.], 2002
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:01 |
Identyfikatory
ISBN: 83-89003-36-8
BPP ID: (59, 9945) wydawnictwo zwarte #9945
PBN ID (hist.): 9945
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.