Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of chitosan and runner bean (Phaseolus coccineusL.) cultivation on the formation of microorganisms communities in the soil.

Opis bibliograficzny

The effect of chitosan and runner bean (Phaseolus coccineusL.) cultivation on the formation of microorganisms communities in the soil. [AUT.] DANUTA PIĘTA, ALINA PASTUCHA, HENRYK STRUSZCZYK, WIESŁAW WÓJCIK. W: Progress on chemistry and application of chitin and its derivatives / ed. Henryk Struszczyk. Monograph Vol. VIII Łódź, [b.w.], 2002, S. 133-140, il., bibliogr, 83-89003-36-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Progress on chemistry and application of chitin and its derivatives / ed. Henryk Struszczyk. Monograph Vol. VIII, S. 133-140
Wydawca:
[b.w.], 2002
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:01

Identyfikatory

ISBN: 83-89003-36-8
BPP ID: (59, 9945) wydawnictwo zwarte #9945
PBN ID (hist.): 9945

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się