A comparative chromatographic analysys with HPLC of the content of phenolic acids occurring in two varieties of dittany (Dictamnus albus cv. Albiflorus and cv. Rosa purple).
Opis bibliograficzny
A comparative chromatographic analysys with HPLC of the content of phenolic acids occurring in two varieties of dittany (Dictamnus albus cv. Albiflorus and cv. Rosa purple). [AUT.] TOMASZ BAJ, TADEUSZ WOLSKI. Ann Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EEE Hortic. 2000 Vol. 8 s. 95-106, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EEE, Horticultura 2000 Vol. 8, s. 95-106,
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6975) wydawnictwo ciągłe #6975
PBN ID (hist.): 6975
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.