Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

A comparative on chosen models for thawing time prediction of food.

Opis bibliograficzny

A comparative on chosen models for thawing time prediction of food. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, W.E.L. SPIESS, DARIUSZ GÓRAL. W: Engineering and Food. Supplement / edited by Ronald Jowitt. ICEF 7. Sheffield, 1997, April S. SF 1-SF 4, il., bibliogr. [b.m.], Sheffield Academic Press, 1997, 1-85075-814-X.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Engineering and Food. Supplement / edited by Ronald Jowitt. ICEF 7. Sheffield, 1997, April, S. SF 1-SF 4
Wydawca:
Sheffield Academic Press, 1997
Rok: 1997
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:48

Identyfikatory

ISBN: 1-85075-814-X
BPP ID: (59, 6119) wydawnictwo zwarte #6119
PBN ID (hist.): 6119

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się