A fermented rapeseed meal additive: Effects on productionperformance, nutrient digestibility, colostrum immunoglobulincontent and microbialflora in sows.
Opis bibliograficzny
A fermented rapeseed meal additive: Effects on productionperformance, nutrient digestibility, colostrum immunoglobulincontent and microbialflora in sows. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, [AUT. KORESP.] ANNA CZECH, [AUT.] MARTYNA KIESZ, ŁUKASZ WLAZŁO, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK. Animal Nutrition 2019 Vol. 5 Issue 4 s. 373-379, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.aninu.2019.05.004
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animal Nutrition 2019 Vol. 5 Issue 4, s. 373-379
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2019 11:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 czerwca 2022 11:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00640ad49b31cced973de
DOI
10.1016/j.aninu.2019.05.004
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46173) wydawnictwo ciągłe #46173
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,492
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.