Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

A new protein of α-amylase activity from Lactococcus lactis.

Opis bibliograficzny

A new protein of α-amylase activity from Lactococcus lactis. [AUT.] ADAM WAŚKO, MAGDALENA POLAK-BERECKA, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. J. Microbiol. Biotechnol. (Print) 2010 Vol. 20 nr 9 s. 1307-1313, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 lutego 2012 14:09
Ostatnia aktualizacja:13 sierpnia 2018 13:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27026) wydawnictwo ciągłe #27026
PBN ID (hist.): 27026

Metryki

27,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,224
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się