A novel base for dairy products: foamed whey protein gels.
Opis bibliograficzny
A novel base for dairy products: foamed whey protein gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. Agro Food Ind. Hi-Tech 2009 Vol. 20 No. 4 s. 40-42 il.,bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agro Food Industry Hi-Tech 2009 Vol. 20 No. 4, s. 40-42 il.,bibliogr.
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 11:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23852) wydawnictwo ciągłe #23852
PBN ID (hist.): 23852
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,191
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.