A possibility of using grapefruit extract, chitosan and Pythium oligandrum to protect soybean (Glycine max (L.) Merrill) from pathogens.
Opis bibliograficzny
A possibility of using grapefruit extract, chitosan and Pythium oligandrum to protect soybean (Glycine max (L.) Merrill) from pathogens. [AUT.] DANUTA PIĘTA, ALINA PASTUCHA, ELŻBIETA PATKOWSKA. Prog. Chem. Appl. Chitin Deriv. 2007 Vol. 12 s. 197-203, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Progress on Chemistry and Application of Chitin and its Derivatives 2007 Vol. 12, s. 197-203
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 listopada 2008 10:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptchit.lodz.pl/Periodyk_pl.h…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20041) wydawnictwo ciągłe #20041
PBN ID (hist.): 20041
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.