Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

A refinement of an International Standard Method (ISO/TS 15216–2:2013) to allow extraction and concentration of human enteric viruses from tissues of edible snail species.

Opis bibliograficzny

A refinement of an International Standard Method (ISO/TS 15216–2:2013) to allow extraction and concentration of human enteric viruses from tissues of edible snail species. [AUT.] WALDEMAR PASZKIEWICZ, IWONA KOZYRA, ARTUR RZEŻUTKA. Food Anal Method 2015 Vol. 8 Issue 3 799-806, il., bibliogr. DOI: 10.1007/s12161-014-0077-3
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food Analytical Methods 2015 Vol. 8 Issue 3, 799-806
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 stycznia 2015 14:21
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33929) wydawnictwo ciągłe #33929
PBN ID (hist.): 33929

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,167
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się