Abstract Book -8th International Conference on Food Chemistry and Technology (October 12-14, 2022,Rome, Italy and online (hybrid conference))
Opis bibliograficzny
Abstract Book -8th International Conference on Food Chemistry and Technology (October 12-14, 2022,Rome, Italy and online (hybrid conference)). Rome 2022, UNITED, 80 s, brak.
Szczegóły publikacji
Źródło:
80 s.
Wydawca:
UNITED
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Effect of extrusion-cooking process parameters on selected characteristics of NSP-Rich wheat flour enriched with fungal xylanase addition. [AUT.] PIOTR LEWKO, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: Abstract Book -8th International Conference on Food Chemistry and Technology (October 12-14, 2022,Rome, Italy and online (hybrid conference)) Rome 2022. |
---|---|
Rekord utworzony: | 10 lutego 2023 12:51 |
Ostatnia aktualizacja: | 10 lutego 2023 12:58 |
Identyfikatory
ISBN: brak
BPP ID: (59, 49189) wydawnictwo zwarte #49189
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.