Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Accumulation of phenylpropanoids in green and red pepper fruits of semi-hot cultivars Capsicum annuum L.

Opis bibliograficzny

Accumulation of phenylpropanoids in green and red pepper fruits of semi-hot cultivars Capsicum annuum L. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, IRENA PERUCKA. Acta Agrobot. 2010 Vol. 63 nr 2 s. 149-154, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Acta Agrobotanica 2010 Vol. 63 nr 2, s. 149-154
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 października 2011 13:20
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26523) wydawnictwo ciągłe #26523
PBN ID (hist.): 26523

Metryki

9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się