Agri-food industry strategies for healthy diets and sustainability : new challenges in nutrition and public health.
Opis bibliograficzny
Agri-food industry strategies for healthy diets and sustainability : new challenges in nutrition and public health. [RED.] FRANCISCO J. BARBA, PREDRAG PUTNIK, DANIJELA BURSAC KOVACEVIC. Amstedam, 2020, Academic Press, 281s, 978-0-12-817226-1. DOI: 10.1016/C2018-0-02185-4
Szczegóły publikacji
Źródło:
281s.
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
5f9148662467f04e91eb54f3
DOI
10.1016/C2018-0-02185-4
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/book/9780…
Identyfikatory
ISBN: 978-0-12-817226-1
BPP ID: (59, 47399) wydawnictwo zwarte #47399
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.