Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Akrylamidy w żywności - realny problem czy wyzwanie?!.

Opis bibliograficzny

Akrylamidy w żywności - realny problem czy wyzwanie?!. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. Przem. Spoż. 2011 nr 9 s. 40-41, 47, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przemysł Spożywczy 2011 nr 9, s. 40-41, 47
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 maja 2012 10:15
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27908) wydawnictwo ciągłe #27908
PBN ID (hist.): 27908

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się