Akrylamidy w żywności - realny problem czy wyzwanie?!.
Opis bibliograficzny
Akrylamidy w żywności - realny problem czy wyzwanie?!. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. Przem. Spoż. 2011 nr 9 s. 40-41, 47, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2011 nr 9, s. 40-41, 47
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2012 10:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27908) wydawnictwo ciągłe #27908
PBN ID (hist.): 27908
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.