Aktywność antyutleniająca ekstraktów kwasów fenolowych z wybranych odmian ziarna jęczmienia jarego.
Opis bibliograficzny
Aktywność antyutleniająca ekstraktów kwasów fenolowych z wybranych odmian ziarna jęczmienia jarego. [AUT.] MONIKA MICHALAK, EWA MAKARSKA. W: Technologia i biotechnologia żywności - teraźniejszość i przyszłość : streszczenia referatów i doniesień. XXXVI Sesja Naukowa Komitetu o Żywności Polskiej Akademii Nauk. Szczecin, 2005, 13-14 września. [Szczecin], Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa AR w Szczecinie, 2005.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologia i biotechnologia żywności - teraźniejszość i przyszłość : streszczenia referatów i doniesień. XXXVI Sesja Naukowa Komitetu o Żywności Polskiej Akademii Nauk. Szczecin, 2005, 13-14 września,
Wydawca:
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa AR w Szczecinie, 2005
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2017 14:00 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15948) wydawnictwo zwarte #15948
PBN ID (hist.): 15948
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.