Aktywność przeciwultleniająca soków z owoców jagodowych w odniesieniu do ogólnej zawartości związków fenolowych.
Opis bibliograficzny
Aktywność przeciwultleniająca soków z owoców jagodowych w odniesieniu do ogólnej zawartości związków fenolowych. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, ANNA STÓJ. Żyw. Człow. Metab. 2004 T. 31 Suppl. 2, cz. 2 s. 317-323.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2004 T. 31 Suppl. 2, cz. 2, s. 317-323
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2011 13:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 lutego 2018 13:37 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25717) wydawnictwo ciągłe #25717
PBN ID (hist.): 25717
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.