Aktywność przeciwutleniająca jogurtów naturalnych w czasie chłodniczego przechowywania.
Opis bibliograficzny
Aktywność przeciwutleniająca jogurtów naturalnych w czasie chłodniczego przechowywania. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, BARBARA TOPYŁA. W: Żywność w XXI wieku-innowacje czy powrót do tradycji: Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r s. 64-65. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność w XXI wieku-innowacje czy powrót do tradycji: Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r, s. 64-65
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48444) wydawnictwo zwarte #48444
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 10 czerwca 2022 10:35 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 10 czerwca 2022 10:35 |