Albuminy mleka - właściwości fizykochemiczne i funkcje biologiczne.
Opis bibliograficzny
Albuminy mleka - właściwości fizykochemiczne i funkcje biologiczne. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Przem. Spoż. 2013 T. 67 nr 10 32-35, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2013 T. 67 nr 10, 32-35
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 lutego 2014 13:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://przemyslspozywczy.eu/spis-tresci…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32015) wydawnictwo ciągłe #32015
PBN ID (hist.): 32015
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.