An exceptionally high content of kynurenic acid in chestnut honey and flowers of chestnut tree.
Opis bibliograficzny
An exceptionally high content of kynurenic acid in chestnut honey and flowers of chestnut tree. [AUT.] MICHAŁ P. TURSKI, STANISŁAW CHWIL, MONIKA TURSKA, MIROSŁAWA CHWIL, TOMASZ KOCKI, GRAŻYNA RAJTAR, JOLANTA PARADA-TURSKA. J. Food Compos. Anal. 2016 Vol. 48 67-72, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1016/j.jfca.2016.02.003
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Composition and Analysis 2016 Vol. 48, 67-72
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 czerwca 2016 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e552467f01e93130d96
DOI
10.1016/j.jfca.2016.02.003
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38011) wydawnictwo ciągłe #38011
PBN ID (hist.): 38011
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,752
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.