Analiza cech fizycznych i energetycznych brykietów wytworzonych z surowców pochodzenia roślinnego.
Opis bibliograficzny
Analiza cech fizycznych i energetycznych brykietów wytworzonych z surowców pochodzenia roślinnego. [AUT.] BEATA ZAKLIKA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIII Konferencja Naukowa Doktorantów, 23-24 marca 2015 r. / red. nauk. Krzysztof Gołacki 55-56. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015, 978-83-7259-235-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIII Konferencja Naukowa Doktorantów, 23-24 marca 2015 r. / red. nauk. Krzysztof Gołacki, 55-56
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2016 09:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:44 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-235-4
BPP ID: (59, 37980) wydawnictwo zwarte #37980
PBN ID (hist.): 37980
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.